Pågående uppdrag

Perspektiv

Socker och bly roddar sedan augusti 2018 redaktörskapet för Synskadades Riksförbunds medlemstidning Perspektiv. Uppdraget innebär ett övergripande ansvar över tidningens innehåll och reportageproduktion.
 

Ögonblicket

Socker och bly producerar Synskadades Riksförbund Göteborgs tidning Ögonblicket. Det innebär en ax till limpa-produktion som innehåller både text, foto och grafisk formgivning. Tidningen skickas ut till medlemmar, politiker och aktörer med intresse för synskadefrågan. 
 

Åttonde huset

Socker och bly är underkonsulter till reklambyrån Åttonde Huset.
Uppdraget är att skapa webbnärvaro, text och innehåll på sociala medier åt Åttonde Husets kunder.

 

 

Röster från uppdragsgivare

Erik Lönnroth, Verksamhetschef Synskadades Riksförbund Göteborg:

”De härliga tjejerna på Socker och bly har med sitt kompetenta redaktörskap höjt nivån på vår medlemstidning till oväntade höjder!”
 

John Fahlnaes, grundare Åttonde huset reklambyrå:

”Socker och Bly – Caroline och Sofia – är verkligen trygga att arbeta med, både i korta och långa projekt. Alltid leveranssäkra. Alltid noggranna. Alltid kreativa. De arbetar mycket självständigt och strukturerat och jag kan varmt rekommendera dessa mycket dugliga contentexperter.”
 

Milla Ottosson Sippola, Grundare Rosalii Kommunikation:

"Socker och Bly består av två grymma tjejer som jag använt för copy-uppdrag. Det räckte med en träff och sedan en brief över mail så levererade de klockrent och över förväntan. Jag blev väldigt nöjd och ser fram emot fortsatt samarbete."
 

Anna Svensdotter Dimle, Verksamhetschef Brewhouse:

"Professionalitet, varm personlighet och starkt driv är tre egenskaper som definierar Socker och bly. Vårt nära samarbete med Caroline och Sofia är verkligen inspirerande, lärorikt och lustfyllt. Tillsammans skapar vi sann magi för vår verksamhet."